ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

O χρήστης μπορεί να προχωρήσει σε παραγγελία προϊόντων με δυο τρόπους

  1. A. Ηλεκτρονική Παραγγελία:
  2. Ο Χρήστης προκειμένου να παραγγείλει τα προϊόντα της εταιρείας θα πρέπει να εγγραφεί στην ιστοσελίδα, να επιλέξει username και κωδικό πρόσβασης.
  3. Εν συνεχεία ο Χρήστης θα μπορεί να επιλέγει το προϊόν που επιθυμεί να αγοράσει, με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά (χρώμα κλπ) και ποσότητα και να το τοποθετεί στο καλάθι του.
  4. Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν ως τελική τιμή περιλαμβάνεται και ο εκάστοτε νόμιμος ΦΠΑ. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής.
  5. Το συνολικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής ή/και του κόστoυς αντικαταβολής εφόσον υπάρχει, επιβεβαιώνεται από το κατάστημα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον χρήστη ή μέσω email.
  6. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου ή κάποιων από τα προιόντα το e-fog επικοινωνεί με τον καταναλωτή προκειμένου να τον ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα του/των προϊόντων, σε μελλοντικό χρόνο.
  7. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση, σε οποιοδήποτε χρόνο πριν την αποδοχή της παραγγελίας σας.

 

  1. B. Τηλεφωνική Παραγγελία

Καλώντας μας στο τηλέφωνο 210 6142494 στις εργάσιμες ώρες του καταστήματος.

 

ΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της και να σας επιστραφεί το σύνολο της αξίας αυτής, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής ή τυχών άλλων. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τo e-fog με τηλέφωνο ή e-mail.

Εάν θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία και έχετε ήδη χρεωθεί, το e-fog.gr, θα πιστώσει την κάρτα σας ή τον λογαριασμό σας με το ακριβές ποσό της χρέωσης.

Εάν αποφασίσετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμά σας, θα σας ζητηθεί από το e-fog να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική τους συσκευασία και με όλα τους τα συνοδευτικά εξαρτήματα (εάν υπάρχουν), καθώς και την απόδειξη αγοράς.

Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή χτυπημένα/κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα ΔΕΝ θα αποζημιώνονται και εφόσον ζητηθεί, επιστρέφονται στον αγοραστή με ΔΙΚΗ TOY χρέωση.

Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα εκδίδεται πίστωση στο όνομά σας, η οποία θα σας αποδοθεί στο λογαριασμό της Τράπεζας της οποίας μας έχετε υποδείξει. Εάν έχετε παραγγείλει ένα προϊόν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα εν είδη προσφοράς, τότε θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε και τα υπόλοιπα προϊόντα που περιλαμβάνει η εν λόγω προσφορά.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα (εντός 10 ημερών) και θα προβούμε σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος με δικά μας έξοδα.

Η ανωτέρω εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει ελαττώματα που προέκυψαν από ατύχημα, αμέλεια ή κακή/βίαιη χρήση.

Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν που δεν είχατε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών, ώστε να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση αυτού με δικά μας έξοδα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αυθεντική του συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν. Προϊόντα που δεν καλύπτουν τα ανωτέρω ΔΕΝ θα αποζημιώνονται ούτε θα αντικαθίστανται.

Πριν από οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία σας με το  e-fog.

Επιστροφές χωρίς τη συνοδεία και της απόδειξης πληρωμής που εκδόθηκε από το e-fog.gr δεν γίνονται δεκτές και δεν αποζημιώνονται ούτε τα προιόντα αντικαθίστανται ή επισκευάζονται από το e-fog.gr