Τρόποι αποστολής

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος παραδίδονται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εναλλακτικοί τρόποι μπορούν να εξετασθούν κατόπιν αιτήματος  (π.χ ΕΛΤΑ). Ανάλογα με τον τρόπο αποστολής και την ώρα της παραγγελίας, ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 5 ημέρες. Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμο το/τα προϊόντα, θα ακολουθήσει επικοινωνία από το κατάστημα, για να ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα, την ακύρωση ή τη διακράτηση της παραγγελίας ώστε να εκτελεστεί σε αργότερο χρόνο.

 

Κόστος αποστολής/αντικαταβολής

Για το κόστος των εξόδων αποστολής ή/και του κόστους αντικαταβολής εφόσον προκύπτει ενημερώνεται ο πελάτης με την λήψη και επεξεργασία της παραγγελίας.

 

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή μίας παραγγελίας μπορεί για την ώρα να γίνει με 2 τρόπους

α) αντικαταβολή, δηλαδή πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας μαζί με όποια άλλα κόστη, στον courier που θα σας παραδώσει το δέμα στο χώρο σας.

β)  με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό με IBAN GR4501720410005041089745931 της Τράπεζας Πειραιώς (δικαιούχος E-FOG ΑΤΜΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΕ)

 

Λόγοι καθυστέρησης στην παράδοση της παραγγελίας

Λόγοι όπως απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα και γενικότερα γεγονότα ανωτέρας βίας, μπορεί να έχουν επίπτωση στην αποστολή των προϊόντων και γι αυτό παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλ. 2106142494.

Στην περίπτωση κατά την οποία αργεί η αποστολή της παραγγελίας, είτε γιατί υπάρχουν προβλήματα στην αποστολή των προϊόντων ή στη διαθεσιμότητά τους και τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν συμπληρωθεί δεν είναι τα ορθά έτσι ώστε να καθίσταται η επικοινωνία μαζί σας αδύνατη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα στο τηλ. 210 6142494