Πολιτική Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων

Κάθε επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν υποβάλλει προσωπικά στοιχεία παρά μόνο εφόσον θελήσει να γίνει μέλος προκειμένου να υποβάλλει μία ηλεκτρονική παραγγελία. Στην περίπτωση αυτή, ο Κωδικός Χρήστη (username) και ο Προσωπικός Κλειδάριθμος (Password) που θα επιλέξει θα εξασφαλίζουν με απόλυτη ασφάλεια και μυστικότητα την πρόσβαση του χρήστη στα προσωπικά στοιχεία που θα καταχωρήσει (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο κ.λ.π).

​Το e-fog.gr  δηλώνει ότι τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δε παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. Η εταιρεία μας διατηρεί και χρησιμοποιεί αυτά τα αρχεία για λόγους ενημέρωσης των πελατών της, στατιστικούς ή οικονομικούς λόγους και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ο κάθε πελάτης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αλλάξει τα στοιχεία του, να ελέγξει την ορθότητά τους καθώς και να διαγράψει το προσωπικό του αρχείο. Στην περίπτωση κατάθεσης ψευδών στοιχείων η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να προβεί σε διαγραφή του πελάτη και διακοπή της συνεργασίας του με την ιστοσελίδα, ή εφόσον έχει προκύψει οικονομική ή άλλη ζημία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-fog.gr χρησιμοποιεί «cookies», δηλαδή ηλεκτρονικά αρχεία τα οποία αποστέλλονται από την επισκεπτόμενη ιστοσελίδα και αποθηκεύονται στην συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συσκευής του χρήστη. Σκοπός των cookies είναι η βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και της γενικότερης εμπειρίας περιήγησης του χρήστη στην ιστοσελίδα καθώς και η συλλογή ανώνυμων στατιστικών στοιχείων.